Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım bardak su içmek

Rüyada yarım bardak su içmek

Rüyada yarım bardak su içmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, para sahibi olacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yarım bardak su içmek gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz, ilişkileriniz, iş bağlantılarınız, planlarınız, görevleriniz veya projelerinizle ilgili yeni bilgiler açığa çıkabilir veya gelen yeni haberlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada yarım bardak su içmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada yarım bardak çay içmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Rüyada yarım bardak su görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, işten yana şansının açık olacağına delalet eder.

Rüyada bir bardak su içmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çok zor günler geçirileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden bir bardak su içmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam bardaktan su içmek bozulan sağlığın düzeleceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Rüyada cam bardakla su içmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işarettir.

Rüyada bardak bardak su içmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments