Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki bardak su içmek

Rüyada iki bardak su içmek

Rüyada iki bardak su içmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yanlışlara düşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet eder.

Rüyada iki bardak su içmek gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular umut vaat ediyor.

Rüyada başkasının bardağından su içmek ondan şifa göreceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada aynı bardaktan su içmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, mutlu bir insan olunacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden bir bardak su içmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir bardaktan su içmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada bi bardak su içmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada yarım bardak su içmek işlerinde bereket olacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, saygınlık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bardakta su içmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bardaktan su içmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments