Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, işlerin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirerek olayları kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada banu alkan görmek geride bırakacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, dininden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bana aşık birini görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, onu darda bırakmayacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada banu ismi görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalettir.

Rüyada bana taş atıldığını görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments