Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bana aşık birini görmek

Rüyada bana aşık birini görmek

Rüyada bana aşık birini görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bana aşık birini gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Rüyada bana aşık olan birini görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bana aşık birini görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yüksek mevkilere getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana kızdığını görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, hane içine ay doğacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bana gülümsediğini görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada bana para vermek başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalettir.

Rüyada banu alkanı görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments