Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bana taş atıldığını görmek

Rüyada bana taş atıldığını görmek

Rüyada bana taş atıldığını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bana taş atıldığını gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Rüyada bana taş atıldığını görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalettir.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada banu alkan görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine inanılır.

Rüyada herkesin bana güldüğünü görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işaret eder.

Rüyada bana aşık olan birini görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada banu ismi görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments