Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına işarettir.

Rüyada birinin bana şeker verdiğini görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bana para verdiğini görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalettir.

Rüyada birinin bana gülümsediğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments