Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin bana sigara verdiğini gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, işini en iyi şekilde yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana para verdiğini görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına işaret eder.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bana şeker verdiğini görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bana sarıldığını görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments