Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banu alkan görmek

Rüyada banu alkan görmek

Rüyada banu alkan görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada banu alkan gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada banu alkan görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada banu alkanı görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına yorulur.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet eder.

Rüyada bana aşık birini görmek kazancın günden güne artacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, erken evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana küstüğünü görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işarettir.

Rüyada herkesin bana güldüğünü görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada annemin bana kızdığını görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments