Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana ateş ettiğini görmek

Rüyada birinin bana ateş ettiğini görmek

Rüyada birinin bana ateş ettiğini görmek attığı adımların boşa çıkacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, malını ve canını riske edeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bana ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada birinin bana ateş ettiğini görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, yaşadığı stresin biteceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada birinin bana gülümsediğini görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada banu alkan görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına yorulur.

Rüyada birinin bana küstüğünü görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına inanılır.

Rüyada birinin bana sarıldığını görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin bana kızdığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments