Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana sarıldığını görmek

Rüyada birinin bana sarıldığını görmek

Rüyada birinin bana sarıldığını görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, her anlamda güçleneceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada birinin bana sarıldığını gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.Bu sebeple daha dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var.

Rüyada birinin bana sarıldığını görmek sıkıntıların artacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin bana para verdiğini görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin bana gülümsediğini görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemeğe ekmek banıp yemek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek kişinin fena halde yanılacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bana taş atıldığını görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments