Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana küstüğünü görmek

Rüyada birinin bana küstüğünü görmek

Rüyada birinin bana küstüğünü görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hem ün sahibi olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana küstüğünü gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada birinin bana küstüğünü görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe ekmek banıp yemek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulur.

Rüyada bana aşık birini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bana para vermek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments