Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin bana kızdığını görmek

Rüyada annemin bana kızdığını görmek

Rüyada annemin bana kızdığını görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, hem eğleneceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada annemin bana kızdığını gördüyseniz:

  • Aksi bir durumda ise, istediğiniz tepkileri almanız zor olabilir.

Rüyada annemin bana kızdığını görmek büyük başarılara kazanılacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin bana kızdığını görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana mesaj attığını görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine işarettir.

Rüyada bana taş atıldığını görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana gülümsediğini görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalettir.

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada banu alkan görmek çok zarar göreceğine, gönül gözünün açılacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalet eder.

Rüyada birinin bana küstüğünü görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments