Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, çok üzüntü duyulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana altın verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı yeni altarnatifleri değerlendirip, karar vermeye çalıştığınız sıralarda daha da yeni imkanlar belirebilir.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet eder.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, saygınlık göreceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana şeker verdiğini görmek yeni kararlar alınacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, hüsrana uğrayacağına inanılır.

Rüyada birinin bana para verdiğini görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada bana para vermek işlerini sabırla yoluna koyacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments