Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ bacakta yara görmek

Rüyada sağ bacakta yara görmek

Rüyada sağ bacakta yara görmek üzücü haberler alacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, geleceğinizin güzel olacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine delalettir.

Rüyada sağ bacakta yara gördüyseniz:

  • Hızlı bir sürecin başındasınız.

Rüyada sağ bacakta yara görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sağ ayakta yara görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elde yara görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Rüyada sağ omuzda yara görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada sağ elinde yara görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments