Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta büyük yara görmek

Rüyada bacakta büyük yara görmek

Rüyada bacakta büyük yara görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine inanılır.

Rüyada bacakta büyük yara gördüyseniz:

  • Ani harcamalar artıyor veya mevcut maddi gelişmeler dikkat gerektiriyor.

Rüyada bacakta büyük yara görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada bacağında yara olduğunu görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarının yara olduğunu görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, varolan borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada bacakta yara görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çok hayırlı haberler alacağına, yaşamına bakacağına delalettir.

Rüyada bacakta derin yara görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, doğruluğu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak yara görmek çok kötü günler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarda yara görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, içsel güvensizliklerinize rivayet etmektedir.

Rüyada bacağının yaralandığını görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, gururlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments