Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol bacakta yara görmek

Rüyada sol bacakta yara görmek

Rüyada sol bacakta yara görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, itibar kaybedeceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada sol bacakta yara gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada sol bacakta yara görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol elinden yaralanmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol omuzda yara görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol elde yara görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol göğsünde yara görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol elinde yara görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalettir.

Rüyada sol ayakta yara görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, hayallerinin söneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments