Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun ayva yemek

Rüyada olgun ayva yemek

Rüyada olgun ayva yemek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işini büyüteceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada olgun ayva yemek gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada olgun ayva yemek malının ve gelirinin çoğalacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun ayva görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada olgun elma yemek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada olgun çilek yemek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmış incir yemek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalettir.

Rüyada olgun kayısı yemek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada olgunlaşmamış erik yemek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, fırsatların heba edileceğine, maneviyatının çökeceğine delalettir.

Rüyada olgunlaşmamış çilek yemek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments