Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva ve elma toplamak

Rüyada ayva ve elma toplamak

Rüyada ayva ve elma toplamak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayva ve elma toplamak gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Rüyada ayva ve elma toplamak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, nimet bolluğu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada elma ayva toplamak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayva elma görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayva ve elma görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, işlerinde kara geçeceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Rüyada elma ayva görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada elma ve ayva yemek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada elma ve ayva görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına alamet eder.

Rüyada dalından ayva toplamak yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sıkıntılarına ortak olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments