Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva ağaç görmek

Rüyada ayva ağaç görmek

Rüyada ayva ağaç görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, güzel ameller işleyeceğine, ondan kazanç elde edeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayva ağaç gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Rüyada ağaçtan ayva toplamak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayva ağacından ayva yemek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan ayva koparmak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet eder.

Rüyada çiçek açmış ayva ağacı görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ağaçta ayva görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan ayva almak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ayva ağacı görmek rahat edeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, cebinin para göreceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan ayva yemek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments