Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde balık tutmak

Rüyada elde balık tutmak

Rüyada elde balık tutmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, işinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada elde balık tutmak gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada elde balık tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada güvercin elde tutmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine işaret eder.

Rüyada elde kuran tutmak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı elde tutmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, zenginliğe rivayet eder.

Rüyada elde bıçak tutmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına inanılır.

Rüyada ayakkabıyı elde tutmak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada elde tutmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada elde balık görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments