Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada not tutmak

Rüyada not tutmak

Rüyada not tutmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, geçimin kolaylaşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada not tutmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Rüyada not tutmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine tabir olunur.

Rüyada sınav notu görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazılıdan yüksek not almak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yazılı notunu görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada yazılmış not görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada not bulmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada not defteri görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, kalp kıracağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda iyi not almak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments