Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istavrit tutmak

Rüyada istavrit tutmak

Rüyada istavrit tutmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada istavrit tutmak gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Rüyada istavrit balığı tutmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada istavrit tutmak atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada istavrit yemek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada istavrit balığı yemek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine tabir olunur.

Rüyada istavrit yakalamak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istavrit balığı görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, zararın gittikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada istavrit görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın yularını tutmak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, ününün çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments