Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağını kırdığını görmek

Rüyada birinin ayağını kırdığını görmek

Rüyada birinin ayağını kırdığını görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, daha zengin hale geleceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kazanılan paranın artacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına işaret eder.

Rüyada birinin ayağını kırdığını gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada birinin ayağını kırdığını görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin odun kırdığını görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına yorulur.

Rüyada kırda güneşlenmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada kırda gezmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar kırdığını görmek itibar göreceğine, dualarının kabul olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırda koşmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada bit kırdığını görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, fakirlerin güleceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Rüyada birşey kırdığını görmek ömür boyu başarılı olacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments