Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşey kırdığını görmek

Rüyada birşey kırdığını görmek

Rüyada birşey kırdığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birşey kırdığını gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Rüyada televizyon kırdığını görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada kendi dişini kırdığını görmek refah düzeyinin düşeceğine, bir yere taşınmaya, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada bit kırdığını görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına delalettir.

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek önemli kişi haline geleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulur.

Rüyada birşey kırdığını görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, refaha erişileceğine alamet eder.

Rüyada kırda koşmak sorunların son bulacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalettir.

Rüyada kırda çiçek görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ceviz kırdığını görmek kafasını toparlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments