Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırda güneşlenmek

Rüyada kırda güneşlenmek

Rüyada kırda güneşlenmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, evlerine dünürcü geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırda güneşlenmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız disiplinli olmanız gerekiyor.

Rüyada kırda güneşlenmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, rakiplerin üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırda piknik yapmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada fındık kırdığını görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada camı kırdığını görmek sevgi ve hürmet göreceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırda çiçek toplamak ayağının tökezlemeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının odun kırdığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada birinin odun kırdığını görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, geriye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments