Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bit kırdığını görmek

Rüyada bit kırdığını görmek

Rüyada bit kırdığını görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada bit kırdığını gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Rüyada bit kırdığını görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalettir.

Rüyada sigara kırdığını görmek bir beladan kurtulacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş kırdığını görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Rüyada kırda çiçek görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına inanılır.

Rüyada kapı kırdığını görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına tabir olunur.

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek arkasından gıybet edeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin cam kırdığını görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının cam kırdığını görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments