Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırda koşmak

Rüyada kırda koşmak

Rüyada kırda koşmak çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine yorulur.

Rüyada kırda koşmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Rüyada kırda koşmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada tabak kırdığını görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Rüyada televizyon kırdığını görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin cam kırdığını görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camı kırdığını görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada tütün kırdığını görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada tahta kırdıgını görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının cam kırdığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments