Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar kırdığını görmek

Rüyada duvar kırdığını görmek

Rüyada duvar kırdığını görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, rızkın ve kazancın artacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Rüyada duvar kırdığını gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Rüyada duvar kırdığını görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada birini kırdığını görmek terslik yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına delalettir.

Rüyada camı kırdığını görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret eder.

Rüyada kırda güneşlenmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada fındık kırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret eder.

Rüyada tabak kırdığını görmek hayattan yana keyif bulacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını kırdığını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments