Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırda gezmek

Rüyada kırda gezmek

Rüyada kırda gezmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, örnek insan olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırda gezmek gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada kırda gezmek herkesin yardımına koşacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayna kırdığını görmek afiyete ereceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada başkasının cam kırdığını görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bit kırdığını görmek keyfe kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Rüyada taş kırdığını görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine yorulur.

Rüyada birini kırdığını görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birşey kırdığını görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada sigara kırdığını görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments