Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçla su içirmek

Rüyada avuçla su içirmek

Rüyada avuçla su içirmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada avuçla su içirmek gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Rüyada avuçla su içirmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada avucundan su içirmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, patron olunacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada avuç içi kan görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içi görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada sol avuç içi görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet eder.

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek ayrılanların birleşeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içi yarası görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içi yara görmek işlerinin bozulacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments