Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin askerden geldiğini görmek

Rüyada birinin askerden geldiğini görmek

Rüyada birinin askerden geldiğini görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulur.

Rüyada birinin askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.

Rüyada evine asker geldiğini görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına yorulur.

Rüyada asker geldiğini görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada askerden izne gelmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, yeni iş kollarına girileceğine yorulur.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek ister istemez çok üzüleceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada birinin askerden geldiğini görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments