Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker geldiğini görmek

Rüyada asker geldiğini görmek

Rüyada asker geldiğini görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada asker geldiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada askerden izne gelmek kötü ve hasta günler geçireceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada askerdeki birinin geldiğini görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına delalettir.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, malvarlığının artacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada evine asker geldiğini görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, açların doyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerden erken gelmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, canını sıkılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments