Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin asansörden düştüğünü görmek

Rüyada birinin asansörden düştüğünü görmek

Rüyada birinin asansörden düştüğünü görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin asansörden düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler uzlaşılması farklılıkları doğurabilir.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalettir.

Rüyada asansör düşerken görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin asansörden düştüğünü görmek sevdiği birini kırmaya, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle düştüğünü görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kazancının bereketleneceğine delalet eder.

Rüyada asansörün düştüğünü görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörün düşmesini görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kötü haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada asansör düştüğünü görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments