Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör düştüğünü görmek

Rüyada asansör düştüğünü görmek

Rüyada asansör düştüğünü görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansör düştüğünü gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Rüyada asansör düşerken görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet eder.

Rüyada asansörle düştüğünü görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yeni duygular tadacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada birinin asansörden düştüğünü görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada asansörden düşen birini görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansör düştüğünü görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına alamet eder.

Rüyada asansörün düştüğünü görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments