Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörün düşmesini görmek

Rüyada asansörün düşmesini görmek

Rüyada asansörün düşmesini görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, ağız tadından olacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada asansörün düşmesini gördüyseniz:

  • Etrafınızdakilere biraz daha dikkat etmelisiniz.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörle düştüğünü görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden düştüğünü görmek gelirinin garanti olacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, parasının ve malının artacağına yorulur.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörün düşmesini görmek problemlerinin biteceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, doyasıya hasret gidereceğine işarettir.

Rüyada birinin asansörden düştüğünü görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada asansörün düştüğünü görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Rüyada asansör düşerken görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments