Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör düşerken görmek

Rüyada asansör düşerken görmek

Rüyada asansör düşerken görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada asansör düşerken gördüyseniz:

  • Adım adım ilerlemek gerekiyor.

Rüyada birinin asansörden düştüğünü görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalettir.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörden düştüğünü görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansör düştüğünü görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada asansörün düşmesini görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansör düşerken görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle düştüğünü görmek maddi zararlara uğrayacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörün düştüğünü görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments