Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle düştüğünü görmek

Rüyada asansörle düştüğünü görmek

Rüyada asansörle düştüğünü görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, haneye nifak gireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada asansörle düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada birinin asansörden düştüğünü görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, endişelerinin son bulacağına, küslüklerin biteceğine inanılır.

Rüyada asansörün düştüğünü görmek refah düzeyinin artacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada asansör düştüğünü görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörden düştüğünü görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalettir.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada asansörle düştüğünü görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada asansör düşerken görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments