Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa almak istemek

Rüyada arsa almak istemek

Rüyada arsa almak istemek dualarından hayır görmeyeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, heveslerinin de azalacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arsa almak istemek gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler zorlayıcı olabilir.

Rüyada arsa almak istemek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, maddi imkânlarının artacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük arsa görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, para sahibi olacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada arsa ölçmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada arsa sattığını görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsaya ev yaptırmak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada arsa alıp ev yapmak zenginliğe sahip olunacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil arsa görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada ev arsa görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments