Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin abdest aldırdığını görmek

Rüyada birinin abdest aldırdığını görmek

Rüyada birinin abdest aldırdığını görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada birinin abdest aldırdığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada ölüye abdest aldırmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet eder.

Rüyada başka birine abdest aldırmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birine gusül abdesti aldırmak sevineceğine ve mutlu olacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdest aldırmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin abdest aldırdığını görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada birisine abdest aldırmak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine abdest aldırmak dünya mallarının çoğalacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments