Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine abdest aldırmak

Rüyada birine abdest aldırmak

Rüyada birine abdest aldırmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine abdest aldırmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölü birine abdest aldırmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğa abdest aldırmak çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe abdest aldırmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, haneye nifak gireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada ölüye abdest aldırmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada eşine abdest aldırmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak fenalıkta bulunmaya, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada birisine abdest aldırmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birine abdest aldırmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments