Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest aldırmak

Rüyada abdest aldırmak

Rüyada abdest aldırmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yardım edeceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Rüyada başkasına abdest aldırmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, bazen de rahat geçeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Rüyada birine abdest aldırmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, aksine daha da zorlaştıracağına işarettir.

Rüyada eşine abdest aldırmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada ölü birine abdest aldırmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada birisine abdest aldırmak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada bebeğe abdest aldırmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Rüyada babaya abdest aldırmak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına işaret eder.

Rüyada başka birine abdest aldırmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments