Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yüksek yerden atmak

Rüyada birini yüksek yerden atmak

Rüyada birini yüksek yerden atmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işarettir.

Rüyada birini yüksek yerden atmak gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Rüyada kendini yüksek bir yerden atmak mutsuz ve moralsiz olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birini yüksek yerden atmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak alanında marka bir isim olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek büyük özgüven kazanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde yatmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments