Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde yatmak

Rüyada yüksek bir yerde yatmak

Rüyada yüksek bir yerde yatmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerde yatmak gördüyseniz:

  • Kar elde edebileceğiniz, fırsatlar yakalayabileceğiniz veya bazı alanlarda yükselişlerin ön plana çıkabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada yüksek yerde yatmak sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde yatmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerde yatmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru yerde yatmak kurulu düzenin yıkılacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada dar yerde yatmak iyilik ve hayır bulacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yerde yatmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yerde yatmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada başka bir yerde yatmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, isteklerine kulak vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments