Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yakalamaya çalışmak

Rüyada birini yakalamaya çalışmak

Rüyada birini yakalamaya çalışmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada birini yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, olumlu sonuçlanacak bir yatırıma girişebilirsiniz.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına işaret eder.

Rüyada birini yakalamaya çalışmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, işe ve aşa kavuşacağına işarettir.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak işlerinin yolunda gideceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments