Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin vurduğunu görmek

Rüyada güvercin vurduğunu görmek

Rüyada güvercin vurduğunu görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bütçesinin daralacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine delalettir.

Rüyada güvercin vurduğunu gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada güvercin vurduğunu görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine işarettir.

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada kurt vurduğunu görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın vurduğunu görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik vurduğunu görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayı vurduğunu görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini vurduğunu görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada saçı sıfıra vurdurmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments