Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uçurumdan kurtarmak

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere hazır olun.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayı uçurumdan kurtarmak yaşamına bakacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak iş hayatında atılıma geçeceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan kurtarmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan insan kurtarmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, canın sıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments