Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak yüzünün de güleceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak gördüyseniz:

  • Aklınızı çelmelerine izin vermeyin.

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak hedeflerine yaklaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan insan kurtarmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak rahat şekilde geçineceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, ağır günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan kurtarmak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayı uçurumdan kurtarmak her şeyin yenileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments