Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan insan kurtarmak

Rüyada uçurumdan insan kurtarmak

Rüyada uçurumdan insan kurtarmak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, aç kalacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan insan kurtarmak gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Rüyada uçurumdan insan kurtarmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, yeni bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan kurtarmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sonuçtan memnun kalacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada arabayı uçurumdan kurtarmak arabasını ve toprağının olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments