Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan kurtarmak

Rüyada uçurumdan kurtarmak

Rüyada uçurumdan kurtarmak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan kurtarmak gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Rüyada arabayı uçurumdan kurtarmak rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kurtarmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak hayaller kurulacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni kısmetlere nail olacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan insan kurtarmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, sorunlarından arınacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments