Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan birini kurtarmak

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada arabayı uçurumdan kurtarmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan insan kurtarmak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan kurtarmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak yeni kısmetlere nail olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, istenmeyen bir yolculuğa rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments